Pánske zimné bundy – Pánske bundy · Bestlook.sk

Zimné bundy

Neodmysliteľnou súčasťou outfitu každého muža počas zimného obdobia je zimná bunda. Dnešné modely sú už pomerne ľahké, a preto sa nosia pohodlnejšie ako kedysi. Aj keď na prvý pohľad vyzerajú tenké, sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré bránia preniku chladu, snehu a vody pod bundu.

Pánske zimné bundy dnes

Dnes už zimné bundy vyzerajú štýlovo a elegantne. V takýchto bundách pocítite vysoký komfort a určite zaujmete vaše okolie. V našej BestLook ponuke nájdete rôzne strihy, farebné varianty či bundy bez kapucne alebo s kapucňou, ktorá ochráni vašu hlavu pred snehom alebo dažďom. Zo širokej ponuky zimných búnd si určite vyberie aj náročný zákazník.

Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 31,00 € - 92,00 €

Veľkosť

Veľkosť

Farba

Farba

Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Anna K.
17.07.2022
4.504.504.504.504.50
Celkový názor:
Spokojnost....
Avatar Milan H.
16.04.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Velký vyber pre hladanú položku. Prehladne menu.
Avatar Zuzana P.
27.03.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Super
Avatar Anna B.
24.03.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Nakupovala som prvý krát z vášho obchodu a som ztovarom velmi spokojna tepláky su super určite budem nakupovat u vas aj v budúcnosti ďakujem
Avatar Daniela H.
14.03.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle dodanie tovaru
Grid
List

Počet produktov: 36

Zobrazuje sa 1-24 z 36 položiek

Aktívne filtre

Pánske zimné bundy

Keď sa teplota na teplomere za oknom nebezpečne začne blížiť k nule, je to znamenie, že je čas zmeniť prechodný šatník na zimný. Ako na to?

Je ťažké si predstaviť, že pánske oblečenie určené na najchladnejšie obdobie roka sa dokáže zaobísť bez poriadnej, zateplenej pánskej bundy. Zimná pánska bunda tvorí základ outfitov v mesiacoch ako je december, január a február. Môžete si ju tiež obliecť na konci jesene alebo skoro na jar keď nečakane ešte napadne sneh.

Akú bundu by si mal vybrať štýlový chlap?

Moderní muži sa starajú nielen o to, aby zimná bunda mala kapucňu, ktorá im pomôže cítiť sa pohodlne za nepriaznivých poveternostných podmienok, ale tiež o to, aby bola v súlade s najnovšou módou. Výberom správne vyzerajúcich topánok, nohavíc, svetrov alebo košieľ si môžete vytvoriť jedinečný štýl, ktorý odráža váš charakter a upúta pozornosť ľudí okolo.

Štýlovým doplnkom zimnej bundy je kapucňa s odopínateľnou kožušinou. Kožušina je na dotyk príjemná a vyzerá veľmi dobre okolo tváre upraveného chlapa. Kapucňa môže byť tiež alternatívou k čiapke, ktorú nie každý rád nosí. Zimné bundy tiež spĺňajú potreby praktických chlapov v podobe priestranných vreciek. Sú umiestnené zvonku, ako aj vo vnútri. Vďaka tomu môžete vo vreckách nosiť mobil, peňaženku, kľúče, rukavice či vreckovky. Bundy majú tiež rukávy zakončené lemom, ktorý bráni vniknutiu snehu do rukávov.

Krátke, dlhé, parky či prešívané

Klasické pánske bundy po pás sú dobré na bežné nosenie do práce či na nákupy. Ak vonku naozaj hrozí tuhá zima siahnite po dlhej prešívanej bunde alebo parke, ktorá má spodnú šnúrku. Tú si môžete stiahnuť tak, aby vám vietor nefúkal pod bundu.Pod bundu si tak môžete pokojne obliecť len napríklad košeľu alebo tričko. Aj keď odporúčame oblečenie vrstviť.

Bundy musia byť predovšetkým pohodlné a ochrániť vás pred snehom, mrazom a vetrom. Preto sú pánske zimné bundy vyrobené čiastočne alebo úplne z polyesteru, ktorý sa vyznačuje tým, že rýchlo schne.

Chceli by ste vyniknúť? Vyberte si zimnú bundu vo farbách, ktoré sú módne a obľúbené, napríklad červená, čierna, modrá, vínová, biela, tmavomodrá či s maskáčovým vzorom.

Webové stránky používajú na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním súhlasíte s použitím súborov cookie.