Šaty s rukávom

Neodmysliteľnou súčasťou každého šatníka ženy sú šaty. Šaty si obliekame do práce, školy, na spoločenské príležitosti, rande a pod. Z toho dôvodu sa šaty dajú rozdeliť do rôznych kategórii. A jednou z nich je kategória šaty s dlhým rukávom. Tieto šaty si môžeš obliecť kamkoľvek ideš. Záleží len aký štýl preferujete alebo na akú udalosť sa chystáš. V našej bohatej kolekcii nájdeš šaty na všetky významné príležitosti, ale aj šaty na bežné nosenie. Podmienkou pre túto kategóriu je, že všetky tieto šaty majú dlhý rukáv.

Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 10,00 € - 63,00 €

Veľkosť

Veľkosť

Farba

Farba

Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Anna K.
17.07.2022
4.504.504.504.504.50
Celkový názor:
Spokojnost....
Avatar Milan H.
16.04.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Velký vyber pre hladanú položku. Prehladne menu.
Avatar Zuzana P.
27.03.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Super
Avatar Anna B.
24.03.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Nakupovala som prvý krát z vášho obchodu a som ztovarom velmi spokojna tepláky su super určite budem nakupovat u vas aj v budúcnosti ďakujem
Avatar Daniela H.
14.03.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle dodanie tovaru
Grid
List

Počet produktov: 296

Zobrazuje sa 1-24 z 296 položiek

Aktívne filtre

Šaty s rukávom

Od obtiahnutých, ​​elastických šiat, cez vzdušné šaty - v boho štýle, až po čipkované a spoločenské šaty - najväčší výber šiat s dlhým rukávom nájdete na bestlook.sk! Strih jednoducho prispôsobíte postave a farbu, materiál a vzor príležitosti! Šaty s dlhým rukávom sa dokonale hodia do formálneho dress code aj bežného každodenného looku. Navyše sa v nich budete cítiť pohodlne a žensky za každých okolností. Tieto modely sú skvelou voľbou pre každé ročné obdobie a každú príležitosť. Pri správnom výbere zvýraznia postavu, dodajú  štýl a budete sa cítiť krásne a žensky. Medzi najmódnejšie kúsky patria fenomenálne outfity na večer alebo svadbu, ako aj každodenné, ležérne šaty s dlhými rukávmi do práce aj na voľné dni.

 

Šaty s dlhým rukávom na spoločenské udalosti

Elegantné midi šaty s dlhým rukávom budú ako stvorené na párty, svadbu či rodinnú oslavu. Vhodné sú šaty zo saténu či vzdušné šaty s čipkovanými rukávmi. Vybrať si môžete nielen klasickú čiernu alebo pastelovú farbu, ale aj ohnivo červenú, modrú či žltú. Na svadbu v lete sa výborne hodia kvetinové šaty s volánmi, v ktorých vyniknete medzi hosťami. Sú esenciou elegancie v originálnom vydaní.  Všetko, čo potrebujete k takýmto šatám, je pár vysokých podpätkov a jednoduchá kabelka!

 

Elegantné šaty s dlhými rukávmi - ideálne do kancelárie

Neodmysliteľným prvkom šatníka každej úspešnej ženy sú šaty s dlhým rukávom. V kancelárii, na pohovore či obchodnom stretnutí sa najlepšie osvedčia minimalistické, ceruzkové šaty v tlmenej farbe. V našom e-shope na vás čakajú tie najštýlovejšie modely v modrej, čiernej či sivej farbe, v ktorých budete vyzerať profesionálne.

 

Ležérne šaty na každý deň

 V e-shope bestlook.sk si môžete vybrať aj dokonalé šaty s dlhým rukávom v ležérnom štýle. Pozrite si jednoduché bavlnené šaty bez potlače, ktoré nájdete v širokej farebnej škále. Tieto modely sú veľmi univerzálne a môžete ich nosiť s teniskami, espadrilkami aj lodičkami. Vďaka jednoduchému dizajnu môžete popustiť uzdu fantázie pri doplnkoch – náramky, náhrdelníky, kabelka, ruksak. Môžete ich nosiť k športovej bunde, koženej ramonoske alebo ku klasickému trenčkotu.

 

Šaty s dlhým rukávom – objavte tie najmódnejšie!

Hľadáte niečo na špeciálnu udalosť? Dopĺňate šatník o kúsky v office štýle? Alebo si možno chcete zaobstarať niečo originálne na každý deň? Pozrite si šaty s dlhým rukávom v ponuke bestlook.sk, kde nájdete viac ako 400 modelov šiat na každý deň. Objavte najhorúcejšie trendy a vyberte si dokonalé šaty s dlhým rukávom vo svojom štýle!

Webové stránky používajú na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním súhlasíte s použitím súborov cookie.