Mikinové šaty

Sú azda najpohodlnejšie šaty vôbec. Ich strih či materiál zaručuje pohodlne a komfortne nosenie počas voľno-časových aktivít. Sú ideálne na prechádzky alebo na rôzne neformálne stretnutia. Prevažne jednofarebné prevedenie sa ľahko kombinuje s teniskami, čo ti umožni vytvoriť pekný outfit za veľmi krátky čas.

Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 13,00 € - 60,00 €

Farba

Farba

Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Anna K.
17.07.2022
4.504.504.504.504.50
Celkový názor:
Spokojnost....
Avatar Milan H.
16.04.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Velký vyber pre hladanú položku. Prehladne menu.
Avatar Zuzana P.
27.03.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Super
Avatar Anna B.
24.03.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Nakupovala som prvý krát z vášho obchodu a som ztovarom velmi spokojna tepláky su super určite budem nakupovat u vas aj v budúcnosti ďakujem
Avatar Daniela H.
14.03.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle dodanie tovaru
Grid
List

Počet produktov: 170

Zobrazuje sa 1-24 z 170 položiek

Aktívne filtre

Mikinové šaty - módne, bavlnené, športové

Že vraj šaty nemôžu byť v športovom prevedení? Omyl! Eshop bestlook.sk ponúka zaujímavé mikinové šaty v rôznych strihoch a farbách. Od jednoduchých a geometrických tvarov až po nezvyčajné a módne asymetrické šaty. Mikinové šaty sú jedinečné svojim komfortom a dizajnom. Móda sa neustále mení. Pohodlie je dnes pre moderné ženy veľmi dôležité. Ich život je rýchly a plný povinností. Ženy chcú byť štýlové a zároveň uvoľnené. Preto sme sa rozhodli ponúknuť vám štýlové a pohodlné mikinové šaty.

 

Kam si ich obliecť

V ležérnych šatách zo vzdušnej bavlny sa môžete cítiť pohodlne každý deň. Mikinové šaty sú vhodné ako na vychádzku s priateľmi, tak aj na dlhú prechádzku so psom. Športové mikinové šaty budú skvelým nápadom na voľný čas, párty alebo do práce či školy. Bavlnené mikinové šaty si získali obľubu vďaka tomu, že spájajú pohodlie so zaujímavým dizajnom. Ženy, ktoré sú zaneprázdnené a trávia veľa času pred počítačom, potom utekajú po deti zo školy alebo idú na nákup, či do fitka, potrebujú také dámske oblečenie, ktoré ich nebude obmedzovať. Pre všetky tieto aktivity sú mikinové šaty módnym kompromisom.

 

Mikinové športové šaty na všetky príležitosti

Mikinové dámske šaty sa dajú nosiť po celý rok - vyzerajú skvele s letnými teniskami aj vysokými čižmami. Kúzlo stylingu spočíva v dobre zvolených doplnkoch. Mikinové šaty je možné kombinovať s koženou bundou alebo prešívanou bundou. Miesto kabelky zvoľte k ležérnemu looku ruksak. V chladných dňoch si pod ne môžete obliecť legíny. Odvážnejšie dámy ich môžu kombinovať aj s lodičkami, a spojiť športový a elegantný look.

 

Široký výber štýlov mikinových šiat

Hoci samotný materiál mikiny vnucuje určitý štýl šiat, dôležitý je aj ich strih. Veľmi módne sú asymetrické šaty, napríklad s predĺženým chrbtom a lebo šikmo strihané. Okrem toho, že dodajú štýl, dokážu regulovať aj proporcie postavy. Mikinové šaty sú často oversize. Vtedy poskytujú najväčšiu slobodu a hodia sa na všetky typy postavy. Pri kúpe dokonalých šiat je okrem strihu mimoriadne dôležitá sloboda vo výbere farieb. V našom internetovom obchode nájdete šaty v módnych odtieňoch ako červená, modrá, zelená . Chýbať nebude ani klasika: béžová, biela a čierna. Nájdete tu jednofarebné modely, ale aj modely s potlačou. Svet módy sa otvára novým riešeniam, ktoré poskytujú množstvo nových príležitostí.

Webové stránky používajú na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním súhlasíte s použitím súborov cookie.