Klasické pánske svetre

Klasické pánske svetre sú univerzálny riešením do práce, na stretnutia s priateľmi a každodenné stylingy v jesenných a zimných dňoch. V tejto kategórií nájdete klasické svetre, ktoré sa obliekajú cez hlavu a majú okrúhly alebo véčkový výstrih. Nájdete tu modely v rôznych farebných prevedeniach od elegantných jednofarebných kúskov až po ležérne modely so vzormi. Príjemné materiály a komfortné strihy sú zárukou pohodlného nosenia počas nákupov aj prechádzok. Vďaka rozmanitosti štýlov a farieb si môžete vybrať z obrovskej ponuky, v ktorej každý muž nájde kúsok pre seba!

Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 12,00 € - 32,00 €

Veľkosť

Veľkosť

Farba

Farba

Vzor

Vzor

Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Anna K.
17.07.2022
4.504.504.504.504.50
Celkový názor:
Spokojnost....
Avatar Milan H.
16.04.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Velký vyber pre hladanú položku. Prehladne menu.
Avatar Zuzana P.
27.03.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Super
Avatar Anna B.
24.03.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Nakupovala som prvý krát z vášho obchodu a som ztovarom velmi spokojna tepláky su super určite budem nakupovat u vas aj v budúcnosti ďakujem
Avatar Daniela H.
14.03.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle dodanie tovaru
Grid
List

Počet produktov: 47

Zobrazuje sa 1-24 z 47 položiek

Aktívne filtre

Klasické pánske svetre

V jesennej a zimnej sezóne je teplé a trendové oblečenie potrebné pre každého muža, ktorý dbá na pohodlie a štýlový vzhľad. Počas tohto obdobia je neoceniteľnou a nevyhnutnou súčasťou pánskeho oblečenia pánsky klasický sveter. Svetre sú v súčasnej dobe veľmi populárne a pomaličky viac vyhľadávanejšie ako mikiny, kvôli ich módnemu vzhľadu, pohodlnému strihu a príjemnému tepelnému komfortu počas ich nosenia. Modely z aktuálnych trendov navyše pekne zvýrazňujú silné stránky mužskej postavy. Ak ste muž, ktorý má rád klasickú módu, pohodlie a štýl, v kolekcii pánskych klasických svetrov bestlook.sk si určite nájdete niečo pre seba. Naše klasické svetre sa vyznačujú komfortným strihom, ktorý sa oblieka cez hlavu a neobsahujú žiadne zapínanie na gombíky, či zips. V krátkosti zhrnuté: v jednoduchosti je krása! Takže tieto klasické modely vám určite dodajú módny a štýlový vzhľad!

 

Kam si môžete obliecť sveter

Všestrannosť pánskych svetrov vám umožní nosiť ich v práci v každodenných outfitoch, ako aj na rande, na prechádzky, nákupy či do kina. Svetre v jednofarebných elegantných prevedeniach sú ideálnou vrstvou na košeľu. Okrúhly výstrih či výstrih do V dá pekne vyniknúť golieru košele. Kombináciou s chino nohavicami si vytvoríte elegantný outfit na pracovné obedy, oslavy či rodinné večere. Základné farby ako čierna, tmavomodrá, sivá či kamelová ladia s akýmkoľvek štýlom, od elegantného až po ležérny. Výberom farebných, vzorovaných svetrov dodáte vašim štylizáciám naopak trochu neformálnejší charakter. Takéto modely vyniknú s jednoduchými modrými aj čiernymi pánskymi džínsami.

 

Vrstvenie so svetrom

Ako sme už povedali pod elegantný sveter si môžete obliecť košeľu, čím si vytvoríte elegantný look. Ďalšou možnosťou je si pod sveter obliecť tričko alebo tielko. Tu dávajte pozor, aby sa vám tričko nebilo so svetrom s véčkovým výstrihom. Niekedy sa tielka pod sveter nosili, lebo svetre boli vyrobené z nepríjemných ,,kusavých,, materiálov. Teraz už tomu tak nie je a svetre sú vyrobené z príjemných materiálov, takže ak kvôli nepriaznivému počasia nepotrebujete ďalšiu vrstvu pod sveter, nemusíte nad ňou vôbec uvažovať.  Klasický sveter môžete samozrejme doplniť zimnou bundou, kabátom aj koženkou. Vyberte si z bohatej ponuky bestlook a užite si pohodlie a teplo počas jesenných a zimných dní.

Webové stránky používajú na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním súhlasíte s použitím súborov cookie.